ЗМІ про нас

Літак‑зірка приземлився у Рівному

Літак зірка приземлився в Рівному. В місцевому аеропорту тепер базуватиметься АН-26, який зняв Сильвестр Сталлоне в знаменитому фільмі «Нестримні». Українські ЗМІ вже були подумали, що у Рівному планують продовжити зйомки голівудського фільму.

Літак-легенда приземлився нещодавно в аеропорту Рівного. Саме за штурвалом цієї машини сидів кумир мільйонів Сильвестр Сталлоне.

Літак АН-26 пригнали з закордону київські бізнесмени, що заробляють авіаперевезенням вантажів. Наразі чекають розмитнення.

«Ми не купували літак, а взяли його в лізинг у європейської компанії, це наші давні партнери. І коли ми отримали пропозицію взяти саме цей літак, безумовно, ми не змогли відмовитись», - додав генеральний директор вантажної авіакомпанії «Елерон» Андрій Кішинський.

Навіть через п’ять років після зйомок на літаку збереглися всі малюнки, які, власне, і зробили його зіркою - на носі - зуби акули, а на хвості - ворон, що сидить на черепі. Власники кажуть, «голівудський камуфляж залишать».

Літак-зірка тепер буде постійно базуватися у Рівному, він дістав ім’я Кіла, та перевозитиме вантажі.

Навпроти стоїть ще один АН-26, він приєднався до зірки Голівуду. В аеропорту радіють, чи не вперше за багато років тут працюватиме авіаційна компанія.

Перевізник хоче придбати ще чотири такі АНи, і всі планують перефарбувати в зірковий камуфляж, це стане фірмовим знаком перевізника, а головний літак-голівудська акула має піднятись в небо за два місяці, коли отримує всі дозволи на польоти.

Нагадаємо, що станом на початок березня 2019 року авіакомпанія «Елерон» проходить процедуру отримання сертифікації.

Новинний сюжет телеканалу «Україна»

Автор: 18.01.2019