Новини компанії

«ЕЛЕРОН» підкорює Європу

 

«ЕЛЕРОН» - єдина авіакомпанія України, яка з'єднала країни Скандинавії, Іспанію, Португалію, Великобританію, Ірландію та Україну вантажними рейсами.
Підписання SPA контракту з «AirBaltic» стало значною подією для нашої компанії в рамках розширення бізнесу та створення програми регулярних вантажних авіарейсів в Ригу.


«AirBaltic» - латвійська національна авіакомпанія, яка здійснює пасажирські та вантажні перевезення, штаб-квартира якої розташована в Ризі. Саме туди 17 січня 2020 року був виконаний рейс знаменитим літаком «Акула» Ан-26 під номером UR-CSK.


Міжнародний аеропорт «Рига» вперше прийняв вантажне судно української авіакомпанії «ЕЛЕРОН». Ця подія стала частиною програми регулярних вантажоперевезень між Україною та Латвією.


З точки зору логістики, ризький аеропорт ідеально розташований для авіаперевезень. Він знаходиться приблизно посередині між базовим аеропортом, хабом у Львові, скандинавськими країнами (Швецією, Норвегією), а також «старою» Європою.

У свій день народження Авіакомпанія Елерон почала виконувати рейси зі Львова до Риги! Ще один вантажний місток з країнами ЄС.


Політика "Елерон"- отримувати більше 1% вантажного ринку в Східній Європі і на Близькому Сході щорічно.


Сьогодні ми пропонуємо доставку вантажів з міжнародного аеропорту «Київ» імені Сікорського в Барселону, Мадрид, Малагу, Лісабон, Стокгольм, Копенгаген, Осло, Гельсінкі, Ґетеборг, Тронхейм, Ставангер, Манчестер та Дублін через Ригу.


Це всього лише перший маленький крок у розвитку мережі авіакомпанії «ЕЛЕРОН». Але як сказав класик: «Подорож в тисячу миль починається з першого кроку».

Автор: 05.02.2020