Company news

35 РОКІВ ЗНАМЕНИТОМУ АН-26 «АКУЛА»

Якщо найвідомішим та найулюбленішим українським літаком у світі зараз є Ан-225 «Мрія», який літає між континентами, викликає нечуване захоплення у кожному аеропорту та допомагає людям боротися з небезпечною хворобою. То у Львові місцевим улюбленцем є Ан-26 «Акула» авіакомпанії Елерон.

До нас він прибув ще у серпні минулого року, розпочавши програму регулярних вантажних перевезень для «Нової пошти». Тоді його маршрут пролягав у Дніпро та Київ.

Як виявилось, цей проект був дуже вдалий та своєчасний. І зараз він лише розширяється. Авіакомпанія «Елерон» тепер співпрацює не лише з Нова Пошта але і з Укрпошта, а основні польоти відбуваються у Ригу, звідки до Львова доставляються посилки аж з Китаю.

Також відомо, що періодично борт літає у Стокгольм, а у найближчі дні додається ще Нюрнберг, Відень та Братислава.
І ці всі рейси наразі обслуговує лише один літак, на вигляд невеличкий, але з окрасом і душею справжнього хижака у небесному морі.

Та не про це сьогодні, а про те, що наша «Акула», наша голлівудська зірка «Нестримних», наша невтомна трудівниця недавно мала день народження. Адже саме у квітні 1985 року Ан-26 (UR-CSK), був введений в експлуатацію. Датою виготовлення на заводі «Авіант» у Києві зазначено грудень 1984 року.

За цей час він встиг попрацювати і у СРСР, і в Болгарії, Австрії, Угорщині, Англії, а тепер і в Україні.

Свою ліврею та всесвітню популярність він отримав після зйомок у голлівудському блокбастері «Нестримні-3» (2014). Тоді він зіграв одну з головних ролей разом з плеядою зірок, а саме: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетем, Арнольд Шварценеггер, Антоніо Бандерас, Уеслі Снайпс, Мел Гібсон, Дольф Лундгрен та Гаррісон Форд.

А від грудня 2018 року він у дбайливих вмілих руках пілотів авіакомпанії «Елерон».

То ж бажаємо йому ще багатьох років безвідмовної роботи, мирного неба та комерційного успіху разом з новими партнерами та друзями.

Antonov Company
Anton Antonov

Author: 27.04.2020 Author: Yura Tanchyn Source: Facebook