Media about us

Укрпошта, Елерон і airBaltic доставляють пошту вантажними літаками до країн ЄС та США

 
Укрпошта разом із вантажною авіакомпанією "Елерон" і латвійською авіакомпанією airBaltic налагодили відправку пошти до країн ЄС і США.

Експортні відправлення надходять із України до м. Рига (Латвія), а звідти доставляються до 10 країн Євросоюзу та США. Доставку пошти до Риги виконує Ан-26 компанії "Елерон".

“Ми розуміємо важливість експорту для функціонування та розвитку бізнесу і свою роль у забезпеченні цього процесу, а тому ні на мить не припиняли прийом відправлень. Дякуємо всім авіапартнерам, які разом з нами і на вихідних, і в дні карантину не розслаблялися і шукали варіанти транспортування”, - відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Нині ключовий канал - авіадоставка пошти пасажирськими літаками обмежена як на вхід в Україну, так на вихід, тому використовується альтернатива: вантажні літаки і комбінований спосіб доставки.

Укрпошта має можливість доставляти пошту автотранспортом майже в усі сусідні країни та домовилась, крім Air Baltic, ще із Turkish Airline про вантажні авіаперевезення до ряду столиць Європи з подальшим вильотом в США, Азію або довантаження на авто в сусідні країни.

Зараз Укрпошта забезпечує авіадоставку та автосполучення майже для 95% обсягів пошти.

Компанія працює в звичному режимі, приймає експортні та імпортні відправлення.
 
 
 
 
 
Незважаючи на введення надзвичайної ситуації, Укрпошта продовжує доставляти імпорт та приймати експорт.

Ми постійно на зв’язку зі штаб-квартирою Всесвітнього Поштового Союзу і другий тиждень завантажуємо чартери з вашими посилками до різних країн світу! Дуже дякуємо за допомогу у транспортуванні Авіакомпанія ЕлеронairBaltic та Turkish Airlines.

Національні пошти інших країн, як і Укрпошта, продовжують свою роботу, хоча більшість з них все ж внесли тимчасові зміни. Для зручності ми зібрали найактуальнішу інформацію для вас тут: bit.ly/world_posts

Друзі, карантин та надзвичайна ситуація — не привід для паніки. Продовжуйте свою справу, а Укрпошта допоможе з експортом.
 
Author: 26.03.2020 Author: Укрпошта Source: ukrposhta.ua